Ramirent logo
Bild på ett vindkraftverk

Vindkraft

Hos Ramirent hittar ni allt som behövs för ert vindkraftsprojekt! I vårt sortiment finns liftar, kranar, hissar och ställningar; containrar, bodar och vagnar; bygg- och anläggningsmaskiner; el- och värmeprodukter etc. Och det är aldrig långt till Ramirent. Vi finns i nio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. I Sverige finns vi på cirka 100 platser från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Utöver det kan vi bygga upp tillfälliga kundcenter för stora projekt.

Ramirents helhetslösningar är unika

Vi har lång erfarenhet av vindkraftsprojekt och är även medlemmar i Svensk Vindenergi. Vi hjälper er med allt från behovsanalys och projektering till att välja rätt maskiner och utrustning för projektet, installation, logistik, utbildning, underhåll och demontering. Ni väljer själva var och när i processen ni vill ha stöd och i vilken omfattning. Vår ambition är att ligga steget före och bidra till att ert projekt blir mer effektivt och ger det bästa resultatet.

Inom Ramirent finns ett antal erfarna teknikspecialister som kan ge särskilt stöd inom ert område. Vänd er till kontakt vindkraft, se nedan för mer information.

Personlig kontaktperson

Som kund hos oss har ni en kontaktperson som är väl insatt i ert projekt. Det innebär att ni alltid har kontakt med en och samma person som känner er väl och kan ge den bästa rådgivningen.

Referensobjekt

Vänligen kontakta oss för referensobjekt

Kontakt Vindkraft

Jörgen Folkeson – KAM Förnybar Energi
+46 768 156 645
jorgen.folkeson@ramirent.se

Svensk Vindenergi logo

Svensk Vindenergi

Ramirent är medlem i Svensk Vindenergi. Svensk Vindenergi är vindkraftens branschorganisation.

Kontakter
Två personer i varselväst som tittar på surfplatta

Kontakt

Kontakta säljare

Kontakta säljare
karta med kundcenter utmarkerade

kontakt

Hitta kundcenter

Hitta kundcenter