Ramirent logo
Händer som skapar en virtuell bild av en arbetsplats

Våra digitala tjänster

Ta del av Ramirents digitala tjänster för att skapa effektivitet i dina byggprojekt! Vi erbjuder flera smarta lösningar som ger dig koll på ditt hyresinnehav och projekt.

Två personer i varsel på bygge

RamiCheck - Relevanta dokument direkt till mobilen!

RamiCheck är Ramirents verktyg för att du som kund alltid skall ha tillgång till lättillgänglig och relevant information om de produkter du hyr. Såhär använder du RamiCheck Genom att scanna eller skriva in objektnumret på maskinen du hyr, blir all dokumentation enkelt tillgänglig. I RamiCheck-appen eller via hemsidan hittar du bland annat information kring: * Länk till säkerhetsdatablad * Senaste besiktningsprotokollet för varje maskin * Miljö- och säkerhetsinformation * Användarhandbok * Produktinformation

RamiCheck - Relevanta dokument direkt till mobilen!
Två personer i varsel i en bygghiss

RamiConnect - Full koll på ditt hyresinnehav

Upptäck RamiConnect - din nyckel till en effektiv och hållbar maskinhantering. RamiConnect samlar all information om ditt hyresinnehav på ett och samma ställe. Med några enkla klick får du koll på din hyreskostnad per dag eller månad presenterat i detalj för dina pågående projekt.

Läs mer om RamiConnect här
En byggarbetare står i liftkorg

RamiShare - Dela liftar på byggarbetsplatsen

RamiShare är vår tjänst som gör det möjligt för flera olika aktörer på en byggarbetsplats att dela liftar med varandra.

Läs mer om RamiShare här!
Person i varsel som tittar i en dator i en belyst tunnel

Ecosolve - Hjälper dig beräkna din miljöpåverkan

På Ramirent arbetar vi ständigt för att bidra till både vår egen och våra kunders hållbara utveckling och lönsamhet. Genom att hela tiden vässa våra erbjudanden med fler hållbara produkter och lösningar, vill vi minska både vår egen och våra kunders negativa miljöpåverkan.

Läs mer om EcoSolve och din miljöpåverkan här!
Två personer i varsel på en arbetsplats ser i en padda

SitePlanner - Framtidens APD-verktyg

Använd Ramirents APD-verktyg för att skapa en tydlig överblick över ditt bygge som gör det möjligt att lösa problemen innan de uppstår!

Läs mer om SitePlanner här!