Ramirent logo
EcoVadis

Ramirent bibehåller och förbättrar sin EcoVadis Gold-status

Publicerad 11 sep. 2024

Ramirent, som är en del av Loxam Group, har framgångsrikt bibehållit och ytterligare förbättrat sin EcoVadis Gold-status. Denna prestigefyllda utmärkelse placerar Ramirent bland de 5 procent bästa företagen som utvärderats av EcoVadis, vilket understryker Ramirents pågående engagemang för hållbarhet.

EcoVadis är ett ledande SaaS-företag som tillhandahåller omfattande hållbarhetslösningar, vilket gör det möjligt för företag och organisationer att hantera, mäta och förbättra sitt hållbarhetsarbete genom hela värdekedjan. EcoVadis Ratings erbjuder en djupgående bedömning av ett företags hållbarhetspraxis inom nyckelområden som miljö, arbetsrätt och mänskliga rättigheter, etik och hållbar upphandling. Betygen lyfter inte bara fram ett företags styrkor utan identifierar också förbättringsområden, vilket gör det möjligt för företagen att strategiskt fokusera på sina hållbarhetsinitiativ.

– EcoVadis och Science Based Targets-initiativet (SBTi) är två av de främsta riktmärkena för att utvärdera våra hållbarhetsinsatser. Medan EcoVadis ger en omfattande översikt över vår totala hållbarhetsprestanda, bedömer SBTi specifikt våra framsteg inom utfasningen av fossila bränslen, säger Sampo Sipari, hållbarhetschef på Ramirent Group.

Marknad- och kommunikationschef
Johanna Bonthron
Johanna Bonthron

Marknads- och kommunikationschef

johanna.bonthron@ramirent.se+46 704 54 36 59